Sicarii: Juutalaiset tikarit Rooman veren janolla

Sicarii: Juutalaiset tikarit Rooman veren janolla


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sicarii - joka voidaan kääntää latinaksi "tikarimiehiksi" - oli ryhmä juutalaisia ​​kiivaita, jotka asuivat 1. st vuosisadalla jKr. Sisarioita pidetään usein yhtenä varhaisimmista terroristiryhmistä ihmiskunnan historiassa.

Kapinallisten alkuja

Roomalainen Juudaan maakunta perustettiin vuonna 6 jKr. Roomalaiset olivat vakiinnuttaneet asemansa alueella jo ennen tämän maakunnan muodostumista, koska herodealaiset olivat olleet roomalaisten asiakaskuninkaita. Joillekin juutalaisille roomalainen miehitys heidän maastaan ​​katsottiin laittomaksi, ja he toivoivat pääsevänsä eroon Rooman vallasta. Useat ryhmät nousivat haastamaan roomalaiset, joista yksi oli Sicarii.

Zealotit olivat toinen kapinallisten ryhmä, mukaan lukien apostoli Pyhä Simon Zealot , täällä edustettuna Peter Paul Rubens (n. 1611) hänen kahdentoista apostolin sarjasta

Sisarukset mainitaan Josephuksen kirjassa Juutalainen sota . Tämän kirjan VII luvun 8. luvussa Josephus mainitsee, että Sicarii kohteli roomalaisille alistuneita juutalaisia ​​vihollisina ja ryöstivät heidän omaisuutensa. Josephus sanoo edelleen, että vaikka sisarialaiset väittivät, että nuo juutalaiset olivat luopuneet vapaudestaan ​​pelkuruudesta, tämä oli itse asiassa ”peite heidän käyttämästään barbaarisuudesta ja värjätäkseen oman ahneutensa”.

Josephus mainitsee myös Sicarii -kirjansa Juutalaisten antiikkia . Kirjassa XX, luvussa 8 Josephus mainitsee, että Sicarioita kutsuttiin siten heidän valitsemansa aseen vuoksi ”pieniksi miekkoiksi, joiden pituus ei ole kovin erilainen kuin persialaiset” acinacæ, mutta hieman vino ja roomalainen sicae, [tai sirppiä], kuten niitä kutsuttiin ”. Lisäksi täältä opimme liikkeen toimintatavat He sekoittivat itsensä monien joukkoon juhlissaan, kun he saapuivat väkijoukosta kaikkialta kaupunkiin palvomaan Jumalaa, kuten olemme sanoneet aiemmin, ja surmasivat helposti ne, jotka heillä oli mieli tappaa. Sisään ' Juutalainen sota " , Josephus kertoo, että Sicarien ensimmäinen uhri oli ylipappi Jonathan.

Sicarii Dagger, jota Sicarii Assassins käytti parhaana aseena. ( CC BY 2.0 )

Ensimmäinen juutalais-roomalainen sota

Ensimmäisen juutalais-roomalaisen sodan aikana, joka kesti 66-73 jKr., Sicariaa johti Manahem, Juudaksen poika. Manahemin johdolla sisarialaiset osallistuivat kapinaan Roomaa vastaan. Kun Sicarii oli vanginnut vanhan Herodes -linnoituksen Masadan ja ryöstänyt sen asevaraston, he jatkoivat marssiaan Jerusalemiin, missä he muodostivat liiton muiden juutalaisten kapinallisten kanssa. Vaikka kapinalliset onnistuivat karkottamaan roomalaiset kaupungista, eri ryhmien välillä syntyi pian konflikti.

Hayez tuhosi Jerusalemin temppelin. Vuonna 70 jKr Rooman armeija tuhosi Jerusalemin toisen temppelin ensimmäisen juutalais-roomalaisen sodan aikana

Manahem aikoi tehdä itsestään koko kapinan johtajan kruunatessaan itsensä temppelissä olevaksi messias-kuninkaaksi. Muut kapinalliset olivat tästä raivoissaan, ja muut kapinalliset hyökkäsivät Sicariin. Manahem voitettiin, vangittiin, kidutettiin ja teloitettiin lopulta monien muiden seuraajien kanssa. Selviytynyt Sicarii, Manahemin sukulaisen Eleazar ben Ya'irin johdolla, pakeni Masadaan, joka toimi heidän tukikohtana koko sodan ajan. Sicarii ei osallistunut enempää kapinaan roomalaisia ​​vastaan, ja rajoitti heidän sotilaalliset toimintansa linnoituksen lähellä olevien juutalaisten kylien ryöstöön.

Seige of Masada Ilmakuva Masadasta Juudan autiomaassa, moderni Israel ( CC BY SA 4.0 )

Kuolema ennen häväistystä

Masada oli yksi viimeisistä juutalaisten kapinallisten linnoituksista kapinaansa roomalaisia ​​vastaan. Vuonna 73 jKr. Lucius Flavius ​​Silvan alaiset roomalaiset alkoivat piirittää tätä linnoitusta. Kun Eleazar, Sicarii -johtaja, ymmärsi, että kaikki oli menetetty, hän kokosi loput puolustajat yhteen ja kertoi heille, mitä roomalaiset tekisivät heille ja heidän perheilleen, jos heidät vangittaisiin elossa. Tällä tavoin hän vakuutti heidät tappamaan perheensä ja tekemään sitten itsemurhan. Kun roomalaiset valloittivat linnoituksen, he huomasivat, että kaikki linnoituksen juutalaiset, kahta naista ja viisi lasta lukuun ottamatta, olivat päättäneet kuolla omilla miekkoillaan antautumatta roomalaisille.

Yläkuva: Roomalaisten piiritys ja tuho Jerusalemissa (David Robertsin maalaus vuodelta 1850) (Julkinen verkkotunnus)


Gặp Simon the Zealot: Một sứ đồ bí ẩn

Simon the Zealot, 12 tuntia Chúa Giêsu Kitô, là một nhân vật bí ẩn trong Kinh thánh. Chúng ta có một chút thông tin trêu ngươi về anh ta, điều này đã dẫn đến cuộc tranh luận đang diễn ra giữa các học giả Kinh Thánh.

Trong một số phiên bản của Kinh thánh (như Kinh thánh Amplified), ông được gọi là Simon the Cananaean. Trong Phiên bản King James vastaan ​​Phiên bản King James mới, anh ta được gọi là Simon the Canaanite hoặc Cananite. Trong phiên bản tiếng Anh, Kinh thánh tiêu chuẩn Mỹ mới, Phiên bản quốc tế mới và Bản dịch sống mới, ông được gọi là Simon the Zealot.

Để gây nhầm lẫn hơn nữa, các học giả Kinh Thánh tranh luận về việc Simon có phải là thành viên của đảng Zealot cực đoan hey liệu thuật ngữ này chỉ đện cn gn Những người theo quan điểm trước đây cho rằng Jesus có thể đã chọn Simon, một thành viên của những người Zealots ghét thuế, ghét La Mã, để đối trọng với nhewh ế Matt Matt Matt Mã. Những học giả nói rằng một động thái như vậy của Jeesus sẽ cho thấy vương quốc của ông vươn tới mọi người trong mọi tầng lớp.

Một khía cạnh kỳ quặc khác trong cuộc hẹn của Simon là người Zealots thường đồng ý với người Pha-ri-si, theo như sự tuân thủ pháp luật của các điều răn. Chúa Giêsu thường xuyên đụng độ với những người Pha-ri-si về việc giải thích luật pháp nghiêm ngặt của họ. Chúng ta có thể tự hỏi làm thế nào Simon Zealot phản ứng với điều đó.

Zeng Zealot có một lịch sử lâu dài ở Israel, được hình thành bởi những người đàn ông đam mê tuân theo các điều răn ở Toora, đặc biệt là nhượ nầ ng. Khi những người chinh phục nước ngoài áp đặt cách ngoại đạo của họ đối với người Do Thái, Zealots đôi khi chuyển lauloi bạo lực.

Một trong những nhánh nhỏ của Zealots là Sicarii, heinää tikarit, một nhóm sát thủ đã cố gắng gạt bỏ sự cai trị của La Mã. Chiến thuật của họ là hòa nhập vào đám đông trong các lễ hội, trượt ra phía sau một nạn nhân, sau đó giết anh ta bằng Sicari của họ, hoặc con dao cong ngắn. Hiệu ứng này là một triều đại khủng bố đã phá vỡ chính quyền La Mã.

Trong Lu-ca 22:38, các môn đệ nói với Chúa Giê-su: & quotHãy xem, Chúa ơi, đây là hai thanh kiếm & quot. Khi Jesus bị bắt trong Vườn Gethsemane, Peter rút thanh kiếm ra và cắt đứt tai của Malchus, người hầu của linh mục cao cấp. Không phải là căng thẳng khi cho rằng thanh kiếm thứ hai thuộc sở hữu của Simon the Zealot, nhưng trớ trêu thay anh ta đã giấu nó và Peter chuyển lauloi bạo lực.

Thành tựu của Simon Zealot

Kinh thánh cho chúng ta gần như không có gì về Simon. Trong Tin mừng, ông được nhắc đến ở ba nơi, nhưng chỉ liệt kê tên của ông với 12 môn đệ. Trong Công vụ 1:13, chúng ta biết rằng ông đã hiện diện với 11 sứ đồ ở phòng trên của Jerusalem sau khi Chúa Kitô lên trời.

Truyền thống của nhà thờ cho rằng ông đã truyền bá phúc âm ở Ai Cập với tư cách là một nhà truyền giáo và đã được tử đạo ở Ba Tư.

Ạiểm mạnh

Simon đã bỏ lại tất cả mọi thứ trong kiếp trước để theo Chúa Jesus. Ống sống đúng với Ủy ban vĩ đại sau khi Chúa lên trời.

Những điểm yếu

Giống như hầu hết các tông đồ khác, Simon the Zealot đã bỏ rơi Jesus trong thời gian thử thách và đóng đinh.

Bài học cuộc sống từ Simon the Zealot

Chúa Giêsu Kitô vượt qua các nguyên nhân chính trị, chính phủ và mọi biến động trần thế. Vương quốc của ông là vĩnh cửu. Theo Chúa Giêsu dẫn đến sự cứu rỗi và thiên đàng.


Radikaalien, kuten Sicarien ja Zealotien, poliittisen levottomuuden ja terrorismin jälkeen juutalainen kapina puhkesi vuonna 66 jKr., Kun Rooman kuvernööri vastasi veroprotesteihin pidättämällä huomattavia juutalaisia ​​ja ryöstämällä Jerusalemia ja rsquosin temppeliä. Asiat kärjistyivät nopeasti täyteen kapinaan, joka pakotti roomalaiset ja heidän lemmikkikuninkaansa pakenemaan Juudeasta.

Varhain Sicarii valloitti Masadan linnoituksen Kuolleenmeren lähellä, kaatui sitten läheisiin roomalaisiin erillisalueisiin ja murhasi yli 700 roomalaista naista ja lasta. Tämä vahvisti omia rivejään varmistamalla, ettei paluuta tapahtuisi, ja kohtasi muita juutalaisia ​​mahdollisuudessa saada massiivinen kollektiivinen rangaistus viattomille ja syyllisille, jos roomalaiset voittavat.

Sicarii liittyi sitten zelotaattien ja muiden kapinallisten kimppuun hyökkääessään Jerusalemiin, jonka he vapauttivat vuonna 66 jKr. Kuten nykyinen & rsquos ISIS, Sicarii harjoitti sitten laajaa väkivaltaa pakottaakseen heidät noudattamaan juutalaisuuttaan. He alkoivat tappaa massiivisesti tunnettuja ja epäiltyjä yhteistyökumppaneita sekä kaikkia vastustajia, epäiltyjä vastustajia ja niitä, jotka eivät kyenneet ilmaisemaan tarvittavaa innostusta Sicarii -linjaa kohtaan.

Heidän ääriliikkeensä johti Jerusalemin ja rsquosin väestön vastatoimiin ja kapinaan ja toisten kapinallisten kanssa. Se huipentui Sicarii -tappioon, heidän johtajansa vangitsemiseen, kidutukseen ja teloitukseen sekä ryhmän & rsquos -karkottamiseen kaupungista. Selviytyneet vetäytyivät Masadan linnoitukseen ja tyytyivät ryöstämään ympäröivää maaseutua.

Sillä välin zelotit ja muut radikaalit murskasivat kansan vastoinkäymiset ja säilyttivät Jerusalemin hallinnan, kunnes roomalaiset piirittivät, valloittivat ja tuhosivat sen vuonna 70 jKr. Kun moppaus oli suoritettu, roomalaiset pääsivät lopulta lopullisille pysähdyksille, Masadan Sicariiille, joita he piirittivät. Ymmärtäessään, että kaikki oli menetetty ja että heidän kohtalonsa olisi kadehdittavaa, jos roomalaiset saisivat heidät käsiinsä, Sicarii valitsi joukkomurhan tappamalla heidän perheensä ja sitten itsensä.


ISHMAEL ( />).

Aabrahamin vanhin poika sivuvaimo Hagarin syntyessä, kun Abraham oli kahdeksankymmentäkuusi vuotta vanha (1.krs. 15, 16). Jumala lupasi Aabrahamille, että hänen siunauksensa tulisi Ismaelille, joka ennustaa, että hän synnyttää kaksitoista ruhtinasta ja hänestä tulee suuri kansa (1. Moos. 18, 20). Ismael ympärileikattiin 13-vuotiaana (1.krs. 23-26). Kun Sarah näki Ismaelin pilkkaavan poikaansa Iisakia, hänen veljeään, joka oli neljätoista vuotta nuorempi, hän vaati, että Aabraham karkotti Ismaelin ja hänen orjaäitinsä. Abraham luovutti vastahakoisesti, kun oli tarjonnut heille leipää ja pullon vettä. Ismael oli kuolla janoon, kun enkeli näytti äidilleen kaivon ja toisti hänelle samalla, että Ismaelista tulee suuri kansa. Ismael asui ilmeisesti Beer-Seban erämaassa, missä hänestä tuli taitava jousimies ja myöhemmin hän asettui Paranin erämaahan, missä hänen äitinsä otti hänelle vaimon Egyptistä (1. Moos. 8-21). Sekä Ismael että Iisak olivat läsnä isänsä Aabrahamin hautaamisessa. Ismael kuoli 137-vuotiaana. Hänellä oli kaksitoista poikaa, esi-isiä kahdestatoista heimosta, jotka asuivat "Havilasta Suuriin eli Egyptiin ennen kuin lähdet Assyriaan" (1. Moos. 9-18).

Ismaelin nimi viittaa Jumalan lupaukseen kuulla ( />) Israelin valitukset aina, kun se kärsi Ismaelin käsistä (1. R. xlv. 11). Abraham yritti kasvattaa Ismaelin vanhurskaudessa opettaakseen hänet vieraanvaraisuuden lakeihin. Abraham antoi hänelle vasikan valmistautua (1. R. xlviii. 14 comp. Mutta jumalallisen ennustuksen mukaan Ismael pysyi villinä. Xx: n epäselvä ilmaisu />. Jotkut rabbit tulkitsevat kohdan 9 (ks. Hagar) tarkoittavan sitä, että muut olivat epäjumalanpalveluksessa Ismaelia ja että hän oli kääntänyt jousensa Iisakia vastaan. Simeonin tulkinnan mukaan b. Yoḥai, Ismael pilkkasi niitä, jotka väittivät, että Iisak olisi Aabrahamin pääperillinen, ja sanoi, että koska hän (Ismael) oli esikoinen, hän saisi kaksi kolmasosaa perinnöstä (Tosef., Sotah, v. 12, vi. 6 Pirḳe R. El. Xxx. Gen. R. liii. 15). Nähdessään vaaran Iisakille Saara, joka oli siihen asti ollut sidoksissa Ismaeliin (Josephus, "Ant." I. 12, § 3), vaati Aabrahamia ajamaan ulos Ismaelin. Abrahamin oli pakko asettaa hänet Haagan harteille, koska hän sairastui Saaran heittämän pahan silmän loitsun alla (1.M.Riiii. 17).


Tänään historiassa: Rooma voittaa juutalaiset vuonna 70

Roomalainen bareljefi Tituksen voitonmarssista, jossa on esillä voitetuilta juutalaisilta kapinallisilta otettuja esineitä

“Tänä päivänä vuonna 70 kapinalliset voittivat kaupungin kapinalliset. Jerusalemin valloitus oli suuren kapinan huipentuma, joka alkoi neljä vuotta aikaisemmin useilla juutalaisten kapinallisten hyökkäyksillä Israelin maassa Rooman viranomaisia ​​vastaan. ”

TOIMITTAJAT ’ HUOMAUTUS: Mitä luet täällä, on ydin, jonka ympärillä niin monet tämän päivän geopoliittiset tapahtumat pyörivät: Rooman tuhoama Juudea ja juutalaisten yritys kirjoittaa historia uudelleen ja saada hyökkääjät maksamaan rikoksestaan ​​vahingoittaa Jahven omenaa silmä, ja#8221 juutalaiset.

Juutalaiset käyttäytyivät huonosti, kuten nykyäänkin, huonosti: varastivat ja sotivat kaikkia ympärillään olevia ihmisiä niin paljon, että Rooman valtakunnan oli kohdeltava heidät ankarasti -#8212. Tämä on juutalaisten mentaliteetti eikä koskaan itsearvioi historiallista huonoa käyttäytymistään, mikä johti Rooman toimiin. He näkevät vain pahat valkoiset (tässä tapauksessa roomalaiset), jotka hyökkäävät aina hyveellisiin juutalaisiin ilman mitään syytä paitsi "juutalaisten vihamielisille".#Juutalaisille me, Euroopan ja Pohjois -Amerikan ihmiset Lyhyt, valkoinen sivilisaatio ja#8212 ovat Rooman valtakunnan jälkeläisiä, ja meidän on maksettava siitä, mitä Titus teki heille lähes 2000 vuotta sitten.

Tämä on yksi syy siihen, miksi useimmat juutalaiset vihaavat Trumpia niin paljon — vaalea mies, joka muistuttaa jollain tapaa Rooman keisaria, johtaja, joka ei halua tukea juutalaisia ​​’ toivottuja sotia Venäjän ja Syyrian kanssa ja joka tuomitsee monet heidän agentit ja heidän asialistansa pääkohdat.


Useita ylpeitä poikia puukotettiin Washington DC: n veitsihyökkäyksessä

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut valkoisilla raidoilla, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.


Olen varma, että se ei ollut BLM tai Antifa, todennäköisimmin rasistisia oikeanpuoleisia agitaattoreita.

Apdst

Apdst

Useita ylpeitä poikia puukotettiin Washington DC: n veitsihyökkäyksessä

www.google.com

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut valkoisilla raidoilla, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.


Olen varma, että se ei ollut BLM tai Antifa, todennäköisimmin rasistisia oikeanpuoleisia agitaattoreita.

Kakkonen

Ulkoavaruuden peruna mies

Ruudukon kuristaja

Analogisen dinosauruksen toipuminen

Useita ylpeitä poikia puukotettiin Washington DC: n veitsihyökkäyksessä

www.google.com

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut valkoisilla raidoilla, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.


Olen varma, että se ei ollut BLM tai Antifa, todennäköisimmin rasistisia oikeanpuoleisia agitaattoreita.

ASHES

Henkilö

Guyzilla

Useita ylpeitä poikia puukotettiin Washington DC: n veitsihyökkäyksessä

www.google.com

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut valkoisilla raidoilla, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.


Olen varma, että se ei ollut BLM tai Antifa, todennäköisimmin rasistisia oikeanpuoleisia agitaattoreita.

Pelaa tyhmiä pelejä, hanki tyhmiä palkintoja. Aloita ampuminen vähemmistöille, ja nämä vähemmistöt saattavat avata ylimääräisiä reikiä. Kaikista uhista, joita oikea siipi esittää normaaleja ihmisiä vastaan, normaalit ihmiset suojautuvat ENNEN tuhoamista. Te oikeistolaiset julistitte sisällissodan. Nauti pyörremyrskystä.
--------------------------------------
Juutalaisia ​​hakattiin, miehitettiin ja ristiinnaulittiin. Protestoivatko he rauhassa? Ei oikeastaan. He tekivät sen, että he puukotivat juutalaisen sympatian tai roomalaisen valvojan.

Ja vaikka Jeesus ei tehnyt sitä, raamattu ei puhunut niin paljon käytäntöä vastaan. Se oli ERITTÄIN laajalle levinnyttä.

Oikeat laitahyökkääjät hyökkäävät meihin ja ovat miehitettyjä. He ovat vähemmistö ja käyttävät väkivaltaa vallatakseen enemmistön.

Odota tikarit, jos yrität edelleen tuhota vähemmistöjä. Ei sanota, että on oikein puukottaa ylpeitä huijareita, mutta täysin odotettua. Oikeistolaisten kannattaa harkita, etteivät mene kaupunkeihin. He ovat tehneet tästä kuuman sodan.
---------------------------------------------------------------------------------
Sicarii: Juutalaiset tikarit Rooman veren janolla

Justabubba

Pitkäaikainen jäsen

Joko104

Useita ylpeitä poikia puukotettiin Washington DC: n veitsihyökkäyksessä

www.google.com

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut valkoisilla raidoilla, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.


Olen varma, että se ei ollut BLM tai Antifa, todennäköisimmin rasistisia oikeanpuoleisia agitaattoreita.

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut, joissa oli valkoiset raidat, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.

Miksi kanadalaiset saavat yrittää vaikuttaa ja puuttua vaaleihimme massiivisella ja jatkuvalla disinformaatiolla, kuten sinä ja toinen kanadalainen viesti tällä foorumilla, vaikka venäläisten on rikos tehdä niin?

Guyzilla

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut, joissa oli valkoiset raidat, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.

Miksi kanadalaiset saavat yrittää vaikuttaa ja puuttua vaaleihimme massiivisella ja jatkuvalla disinformaatiolla, kuten sinä ja toinen kanadalainen viesti tällä foorumilla, vaikka venäläisten on rikos tehdä niin?

Rogue Valley

FACTA EI VERBA

Miksi välitän ylpeistä pojista?

Joko104

ASHES

Henkilö

Poliisi ilmoitti etsivänsä kolmea epäiltyä: kaksi mustaa miestä, joilla oli täysin mustat vaatteet, ja mustaa naista, jolla oli mustat collegehousut, joissa oli valkoiset raidat, oranssit leggingsit ja tummanharmaa veitsi.

Miksi kanadalaiset saavat yrittää vaikuttaa ja puuttua vaaleihimme massiivisella ja jatkuvalla disinformaatiolla, kuten sinä ja toinen kanadalainen viesti tällä foorumilla, vaikka venäläisten on rikos tehdä niin?

Bomberfox

Fred C Dobbs II

Tunnettu jäsen

Fred C Dobbs II

Tunnettu jäsen

Bomberfox

HenryChinaski

Fred C Dobbs II

Tunnettu jäsen

Metrinen hiiri

Hi-top-lenkkarit ja merimiesten tatuoinnit.

BlueTex

Näyttää siltä, ​​että sinun on löydettävä uusi syyllinen ryhmä.


Varhain keskiviikkoaamuna WUSA ja WJLA raportoivat DC: n poliisin mukaan kolme valkoisen nationalistiryhmän Proud Boys jäsentä puukotti kolme Black Lives Matteriin liittyvää henkilöä New York Avenuella varhain aamulla.

Kuitenkin tuntia myöhemmin kaksi uutiskanavaa päivittivät tarinansa sanoakseen, että poliisi oli peruuttanut aiemmat lausunnot sanomalla, ettei ollut näyttöä siitä, että epäillyt olisivat sidoksissa Black Lives Matteriin ja että uhrit eivät olleet Proud Boysin jäseniä.

Tutkimuksen lähellä oleva poliisilähde sanoo, että vaikeudet alkoivat, koska tapahtumapaikalla vastannut virkailija teki epäselvän ja huonosti kirjoitetun tapausraportin. Etsivät lähetettiin myöhemmin kuulemaan todistajia ja uhreja uuden raportin saamiseksi. Poliisi ei vahvistanut, oliko tämä totta.

Alkuperäisen tiedotustilaisuuden aikana lähde sanoo, että lausunnon antanut upseeri luutnantti Ralph Neal työskenteli virheellisen tapahtumaraportin ja poliisiosaston nimeämättömien lähteiden raporttien mukaan, joiden mukaan uhrit olivat Ylpeät pojat. Tämä todettiin myöhemmin epätodelliseksi, koska poliisit haastattelivat uhreja uudelleen. On epäselvää, miksi poliisi uskoi uhrien olevan ylpeitä poikia.


Rikoslapsia vastaan

6000+ katolista pappia väärin 16 000+ (tiedossa) lapset vuodesta 1950 Amerikassa (linkki)

500 000 lasta, jotka on otettu perheiltä, ​​pakotettu katolisiin instituutioihin ja pahoinpidelty Australiassa vuosina 1930-1970 (linkki)

Yli 4000 lasta on seksuaalisesti hyväksikäytetty Australiassa vuodesta 1980 (linkki)

Sadat tuhannet lapset pahoinpideltiin katolisten ja protestanttisten "hoitokodeissa" Saksassa vuosina 1950-1970 (linkki)

Paavi Johannes Paavali II jätti huomiotta 2000 pojan hyväksikäytön Itävallassa vuosikymmenien ajan ja peitti lukemattomat hyväksikäyttötapaukset (linkki)

SATAMILJOONA miestä naista ja lasta Kroatiassa kidutti ja tappoi katolinen kirkko 1940 -luvulla (linkki)

Katolinen kirkko on hyväksynyt yli 20 000 lasta vuodesta 1945 Alankomaissa (linkki)

150 000 lasta, joita on pahoinpidelty ja tapettu hallituksen ja katolisten (sekä anglikaanilaisten) johtamissa laitoksissa Kanadassa vuosina 1876-1996 (linkki ja täältä)

1700+ katolista pappia syytetään väkivallasta Brasiliassa (linkki)

Katolinen kirkko lähettää pedofiilipappeja Etelä -Amerikan kirkkoihin (linkki ja täältä)

Kymmeniä tuhansia katolisten pappien hyväksikäyttämiä lapsia Irlannissa vuosina 1930--1990 (linkki)

10000+ naista pahoinpidelty katolisissa laitoksissa Irlannissa vuosina 1920-1996 (linkki)

Sadat katoliset papit hyväksikäyttivät lapsia Filippiineillä vuosina 1980-2000 (linkki)

800 000 ihmistä murhattiin Ruandassa katolisen kirkon tuella vuonna 1994 (linkki)

Tuhannet lapset ja aikuiset pahoinpideltiin katolisissa "hoitokodeissa" Skotlannissa 60- ja 70 -luvulla (linkki)

Espanjan katolinen kirkko varasti äidiltä 300 000 vauvaa vuosina 1930-1990 (linkki)

Tuhansia lapsia kidutettiin ja pahoinpideltiin katolisissa kouluissa Sveitsissä vuosina 1930-1970 (linkki)

Yllä oleva on vain jäävuoren huippu!


Sicarii -hakutulokset hakukoneessa

Wikipedia.org

Sicarii. Yksi erityisen äärimmäinen ryhmä, kenties zealoottien alaryhmä, tunnettiin latinaksi nimellä sicarii, joka tarkoittaa "väkivaltaisia ​​miehiä" tai "tikarimiehiä" (laula. Sicarius, mahdollisesti morfologinen uudelleenanalyysi), koska heidän politiikkansa tappaa juutalaisia ​​vastustaa heidän sotapyyntöään Rooma. Ehkä monet zelotit…

DA: 31 PA: 18 MOZ -sijoitus: 87

Bible.org

17. huhtikuuta 2006 · James ja Simon, Juudaksen pojat, jatkoivat kapinaa ja ristiinnaulittiin vuonna 46 tai 48 jKr. 9 Felixin aikana he tappoivat ylipapin Jonatanin, pakenivat erämaahan ja pitivät Masadaa vuoteen 73. 10 Eleazar, ylipappi Ananian poika.

DA: 99 PA: 65 MOZ -sijoitus: 76

Skysports.com

Seuraa hevosurheilua Alex Hammondin kanssa Sky Sportsissa - saat kilpa -ajo -tulokset, kilpa -kortit, uutiset, videot, valokuvat, tilastot (hevoset ja ampujat) sekä päivittäisiä vinkkejä.

DA: 29 PA: 33 MOZ -sijoitus: 15

Britannica.com

Zealot, juutalaisen lahkon jäsen, tunnusti tinkimättömästä vastustamisestaan ​​pakanallista Roomaa ja sen tunnustamaa polyteismia vastaan. sovittelussa Rooman viranomaisten kanssa. Rooman vuonna 6 määräämä Galilean väestönlaskenta kannusti zealotteja siihen.

DA: 95 PA: 10 MOZ -sijoitus: 30

Learnreligions.com

17.7.2018 · Yksi tällainen zealottien haara oli Sicarii eli tikarit, ryhmä salamurhaajia, jotka yrittivät karkottaa Rooman vallan. Heidän taktiikkansa oli sekoittua väkijoukkoihin festivaalien aikana, liukua uhrin taakse ja sitten tappaa hänet Sicarillaan tai lyhyellä kaarevalla veitsellä.

DA: 91 PA: 26 MOZ -sijoitus: 56

Skysports.com

Sicarii (USA) 17-10fav (8-11) 6w ylempi, lievä tarjous, 4. kesäkuuta, 3 1/4 l Joycee Haz Pizzazin (8-11) takana Belmont Park 6f fst in Saattaa.

DA: 33 PA: 24 MOZ -sijoitus: 35

Ourworldindata.org

Väkivaltaiset teot luokitellaan yleensä tekijän, uhrin, menetelmän ja tarkoituksen mukaan. 3 Eri määritelmissä korostetaan eri ominaisuuksia asianomaisen viraston painopisteiden mukaan. Kun käsittelemme terrorismia, luotamme vahvasti Global Terrorism Database (GTD) -tietokantaan, joka määrittelee terrorismin ”valtiosta riippumattomien toimijoiden väkivaltaisuudeksi.

DA: 43 PA: 41 MOZ -sijoitus: 13

Gotquestions.org

Mahdollinen yhteys Sicariin kanssa mahdollistaa mielenkiintoisia spekulaatioita Juudaksen motiiveista hänen petokseensa, mutta se, että hän teki tietoisen valinnan Jeesuksen pettämisestä (Luukas 22:48), pysyy samana. Sukunimi Iskariot on hyödyllinen, ellei muusta syystä, koska se ei jätä epäilystä siitä, mihin Juudasta viitataan.

DA: 100 PA: 6 MOZ -sijoitus: 56

Listverse.com

28. elokuuta 2016 · Sicarii olivat juutalaisia ​​salamurhaajia, jotka on nimetty heidän valitsemansa aseen mukaan - kaareva tikari, jota kutsutaan nimellä sica. He saivat nimen antiikin kreikkalaisen historioitsijan Josephuksen toimesta, joka kirjoitti roomalaisvastaisen ryhmän suosimasta tappamistavasta. Vaikka he olivat tunnettuja laajamittaisista hyökkäyksistään, ne liittyvät yleisemmin heidän yksinkertaiseen taktiikkaansa.

DA: 55 PA: 92 MOZ -sijoitus: 49

Biblehub.com

Sicarii oli joukko fanaattisia murhaajia, jotka Jerusalemin tuhoa edeltäneinä häiriö aikoina kulkivat tikarilla aseistettuina ja päivänvalossa ja julkisilla teillä murhasivat heille vastenmieliset. He tappoivat muun muassa ylipappi Jonatanin Felixin aloitteesta (Josephus, 'Ant. Jud.


Aiheeseen liittyvä kattavuus

Meidän on lopetettava Yhdysvaltain varat Palestiinan lasten opettamisesta

Bidenin hallinto on tehnyt sisä- ja ulkopolitiikan alalla yhteisiä ponnisteluja monien kääntämiseksi.

Kirjan siemenet istutettiin, kun törmäsin alaviitteeseen historiateoksessa toisesta maailmansodasta, William Shirerin kuuluisasta “The Rise and Fall of the Third Reich. ” Alaviitteessä Shirer mainitsee, että sodan puhkeamisen aattona, The New York Times ilmoitti virheellisesti, että Puola oli hyökännyt Saksaan. Olin hämmästynyt tästä tuskin huomatusta tosiasiasta.

Tarina (kerrottu kauhistuttavilla yksityiskohdilla luvussa 1) avasi silmäni erilaiseen ymmärrykseen The New York Times kuin se, jota olin pitänyt vuosia.

Luvusta 1 ja#8212 Säilykkeet: ”Huomio natseja vähemmän kuin useimmat”

(Tietoja toisen maailmansodan kattavuudesta)

Guido Enderis kirjoitti ja antoi edelleen artikkeleita, jotka olivat sympaattisia, jos eivät suorastaan ​​tukeneita, natsihallintoa kohtaan. Se kävi niin pahaksi, että Laurel Leffin julkaisun & The 8220Buried by The Times mukaan ” jäsenet Ajat' oma henkilökunta alkoi protestoida Ajat raportit tulevat Saksasta. City-desk-toimittaja Ajat Warren Irvin, josta tuli myöhemmin osa-aikainen kirjeenvaihtaja Genevessä, piti Enderisin artikkeleita natsi-Saksasta liikaa käsiteltäväksi. Irvin oli niin järkyttynyt artikkeleista, että hän teki jotain itsevaltaisesti Ajat pidettiin melkein pilkkaavana: Irvin kirjoitti kirjeen Ajat' silloinen kustantaja ja lehden omistavan Ochs-Sulzberger-perheen patriarkka Arthur Sulzberger.

Kirjeessä Irvin kysyi Ajat julkaisijalle yksinkertaisen mutta rohkean kysymyksen Guido Enderisistä: ”Etkö usko, että on sen aika The New York Times tekikö jotain sen [sic] -kirjeenvaihtaja Berliinissä? ”

Irvin jatkoi kirjeessään syyttää Enderistä "äänekkäästä puolustuksesta natsismille", jonka hän piti niin vahingollisena ja loukkaavana, että hän uhkasi julkistaa tiedot. "En halua tehdä mitään vahingoittaakseni omaa paperiani, mutta minusta tuntuu, että uskollisuuteni maalleni on etusijalla, ja jos jotakin toimenpidettä ei toteuteta, minun on pakko julkaista nämä tosiasiat", Irvin kirjoitti Sulzbergerille.

Leffin mukaan Irvin sanoi myöhemmin, että hänen oli pakko kirjoittaa kirje, koska se kuunteli virallisia natsilähetyksiä osana työraportointia BBC: lle ja kuuli jatkuvasti natsien uutisilmoittajia New Yorkin ajat Enderisin artikkeleita raporteissaan.

Sulzberger kirjoitti takaisin saatuaan neuvoja toiselta työntekijältä, joka kertoi hänelle, että Enderisin irtisanominen ei ollut vaihtoehto, koska se lopettaisi Ajat' Berliinin operaatio. Sen sijaan kustantaja antoi Irvinille vahvan vastauksen, mukaan lukien ehdotuksen, että jos Irvin julkaisi julkisesti natsiväitteensä Enderisistä, häntä voitaisiin lyödä kunnianloukkauksella. Irvin kirjoitti takaisin sanoen, että "Enderis ei ole tehnyt salaisuutta natsi-myönteisistä sympatioistaan." Hän jatkoi: ”En kyseenalaista herra Enderisin hyödyllisyyttä ja arvoa The New York Times. Kyseenalaistan suurimman amerikkalaisen sanomalehden oikeuden pitää natsi-myönteistä pääkirjeenvaihtajanaan Berliinissä tällaisina aikoina. ”

Luvusta 5 ja#8212 Valkoinen taftipuku: ”Ihmiset, jotka sattuvat olemaan juutalaisia”

(Tietoja Holokaustin kattavuudesta)

Sulzbergerin häät täydensivät morsiamen ”valkoisen taftin puvun …, jossa on täysi bouffant -hame”, kun Ponaryn joukkomurhat olivat alkaneet avautua. Mutta vain yksi näistä kahdesta tarinasta pääsi seuraavan päivän numeroon The New York Times —, eikä se ollut Ponaryn verenvuodatuksen peitetty.

Itse asiassa kaikessa sodan kattavuudessaan Ajat mainitsi Ponaryn joukkomurhat vain kerran, vain yhdessä artikkelissa tuhansista sotaa käsittelevistä artikkeleista, mutta myös hiilestä, poliisin heikkouksista, urheilutapahtumista ja tietysti New Yorkin eliittihäistä. Tässä mielessä kysymykset siitä, mitä Arthur Hays Sulzberger ajatteli tai miten hän toimi yksilönä, muuttuvat tuskallisen merkityksettömiksi. Ainoa kysymys, joka jää jäljelle, ei ole, epäonnistuiko Sulzberger Amerikan näkyvimmän sanomalehden kustantajana. Epäonnistuminen on selvää ja kiistatonta. Todellinen kysymys, joka meidän on kysyttävä, on kuinka pahasti Ajat epäonnistunut, mikä vaikutus tällä epäonnistumisella oli ja miksi se tapahtui.

Luvusta 7 ja#8212 Lähi -idän marttyyri: ”Väkivallan nuori symboli”

(Tietoja Israelin kattavuudesta)

France 2 ja Charles Enderlin hävisivät tapauksen. Mutta tässä vaiheessa kunnianloukkaustapauksella oli vain toissijainen merkitys riippumattoman ranskalaisen asiantuntijan havaintojen mukaan, joka totesi, että Muhammad Al-Duraa ei olisi voitu ampua tai tappaa Israelin ampumalla.

Seitsemän vuotta tapahtuman jälkeen, joka loi vihan ”symbolin” ja tarjosi lähes universaalin kostonhimon maailman jihadistien keskuudessa, riippumaton ranskalainen asiantuntija ei ollut todennut, että Israelin tulipalo tappoi Al Duran, mutta se oli epätodennäköistä tai epätodennäköistä. mahdotonta. The strange and inexplicable “anomalies” regarding the video, the fact that the famous fifty-five seconds were narrated by someone who had not been present during the incident (and that audiences were not made aware of this fact) and the Israeli investigation all foreshadowed what the independent French expert eventually concluded.

The question, then, is how The New York Times — which so emphatically insisted on the Palestinian narrative of the incident in the early days of the intifada, which proclaimed Al-Dura a symbol and which published stories from multiple writers who all maintained Israeli soldiers murdered an innocent boy — reacted to the findings. What, any Ajat reader who had followed the story would be compelled to ask, would The New York Times say? Would it print a retraction? Would it run a story about the French court’s findings? Would it run a series about the progression of the case and what came to be known as the Al-Dura affair?

The answer to all of those questions was “no.” The New York Times did not publish a single story about the appeals case or its findings. It ran only a small blog post about it, which neglected to quote from the French expert’s report or its findings. None of the reporters who wrote about Al-Dura in 2000 and in the following years bothered to return to the topic when the truth surfaced. There was neither a retraction, nor a correction, nor an editorial printed in the Ajat. It seemed that after the paper’s initial frenzy of unsubstantiated Al-Dura reporting, it had nothing more to say on the topic.

Ashley Rindsberg is an author, essayist and freelance journalist. In 2010, Rindsberg traveled to Nicaragua to investigate the disappearance and death of his best friend, an experience that inspired his novel, He Falls Alone.


Katso video: Kohtaa Israel - Pääsiäisen syvempi merkitys osa 1